Søk

Ung i Hamar kulturhus

Ung og på jakt etter aktivitet eller opplevelser? Hamar kulturhus har masse å tilby - om det så er bandøving, dans, musikk, workshops eller konserter.

Konserter og forestillinger

Hamar kulturhus vil at de unge i Hamarregionen skal kunne oppdage og oppleve det beste av musikk, teater og kultur innen ulike sjangere!  Vi vil at du skal slippe å måtte reise til ut av Hamar og til storbyene for å se ditt yngdlingsband eller favorittstykke. Og med rimelig billettpris (Kulturkort for ungdom), stort sett ingen aldersgrense og trygge omgivelser kan du enkelt velge Hamar kulturhus neste gang du skal på konsert eller forestiling.

...og har du band- eller artistønsker? Ikke nøl med å sende oss ønsket ditt - via vår facebook-side eller Instagram (hamarkulturhus) Vi blir glade for alle forslag og ønsker!

Sjekk ut programmet vårt


Redd for å gå glipp av noe? Meld deg  på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om siste nytt på programmet!

 

UngINN - Kulturkort for ungdom 

Synes du det er dyrt å gå på kulturarrangementer? Ikke med UngINN! Er du mellom 13 og 21 år, får du nesten halv pris på de fleste konserter og forestillinger i Hamar kulturhus. Kortet er helt gratis og du skaffer deg enkelt kortet her.

 

 

Hamar musikkverksted

Spiller du i band og trenger øvingslokale? Hamar musikkverksted tilbyr fullt utstyrte øvingsrom til unge lokale musikere i kjelleren på Hamar kulturhus.

Les mer om Hamar musikkverksted og finn kontaktinformasjon

 

Kulturskolen

Lyst til å lære hvordan spille et instrument? Eller kanskje du er mer interessert i dans, teater eller visuell kunst? Bli med i Kulturskolen! Hamar kulturskole er gir deg som ung opplæring i alt fra piano og gitar til skuespillerkunst og ballett. 

Les mer om Kulturskolen og hva de kan tilby deg

 

Engasjer deg i det lokale kulturlivet

I Kulturhuset myldrer det av mennesker som driver med alt fra kor og korps til teater, dans eller maleklubber. Våre øvingssaler, ensemblerom, kulturverksteder, band- og øvingsrom gjør Kulturhuset til en foretrukket arena for lag, foreninger og frivillige organisasjoner i hele regionen. Kanskje du finner din favorittaktivitet blant alle våre lag og foreninger i huset?

Les mer om husets lag og organisasjoner her

 

Åpen scene

ÅPEN SCENE er stedet for å bli inspirert! Enten du sitter i salen, står på scenen, eller begge deler – her får du vist hvem du er og hva du kan.

Har du skrevet en låt, jobber med en tekst, driver med dans, akrobatikk, triksing, miksing, film, foto eller kunst. På ÅPEN SCENE kan du teste det ut foran et publikum som heier på deg!

- Det stilles ingen krav til ferdigheter annet enn at scenen tas i bruk.
- Det stilles ingen krav til publikum annet enn å møte alle på scenen med respekt.

Følg med på vårt program eller nyhetsbrev for neste ÅPEN SCENE

ÅPEN SCENE presenteres av Stoppested verden i samarbeider med Nordic Black Theatre og Open Xpressions i Oslo. Deres eminente husband guider publikum og utøvere gjennom kvelden og spiller med de som ønsker det.

For mer informasjon kontakt Mari, på http://www.stoppestedverden.no/kontakt/

 

UKM Hamar

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. 

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

UKM Hamar arrangeres hver vår (februar/mars) i Hamar kulturhus

Du finner mer info på www.ukm.no

 

 

 

 

 

Foto: Markus Søgård

 

Starte band? I Hamar musikkverksted får du og ditt band tilgang til fullt utstyrte øvingsrom med trommesett, gitarforsterkere, bassforsterkere, keyboard og sanganlegg.

Gratiskonsert: Turboneger besøkte Hamar kulturhus november 2015 og spilte gratiskonsert under Uhørt-finalen. Foto: Arnfinn Johnsen.

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere