Søk

 

Hamar kulturhus feirer fem begivenhetsrike år med stor aktivitet og store øyeblikk for alle og enhver! 

Det blir en fest som både mimrer og ser fremover, og det blir opplevelser du ikke har sett i Kulturhuset tidligere: nye sjangre og uttrykk som vil overraske, kanskje utfordre, og begeistre.

Her kommer store internasjonale artister, unge lovende talenter, det blir mange gratisarrangementer, spesielt for barn og unge.

Du kan kjøpe enkeltbilletter til noen av arrangementene, eller egne dagspass for fredag og lørdag.

Torsdag

Har du ikke vært i Kulturhuset før? Er du nysgjerrig på hva Kulturhuset brukes til i hverdagen? Festdagene sparkes i gang med «Åpen dag» i Kulturhuset – opplev hvordan salene benyttes av lag og foreninger eller hvordan kostymer blir til i Teater Innlandet. I tillegg åpnes Innlandsutstillingen, som besøkt av ingen ringere enn Ingrid Olava og hennes nye band, Innlandet.  I Klubbscenen blir det konsert for de unge, og Dex Carrington fyller Kirsten Flagstad-salen med energifull stand-up. I Passasjen blir musikkkafé hvor du kan nyte musikk og forfriskninger. Filmfestivalen Hamarama er allerede godt i gang.

14 MAR
14 MAR

Åpen dag

14 MAR
14 MAR

Halie - support Moyka

14 MAR

Vigdis Hjort

14 MAR
Fredag

Kom og dans! Enten det er, EDM, danseband, hiphop, latinamerikanske rytmer eller country du vil høre, kan vi uansett garantere en festfylt fredagskveld. Artister av nasjonalt kaliber står på scenen, og det blir rom for dans av alle slag. Du trenger ikke å velge hva du foretrekker – konsertene alternerer og alle, bortsett fra klubbkonserten i Klubbscena, inngår i dagspass. 

15 MAR
15 MAR

CALLINAZ

15 MAR
15 MAR

Anne Nørdsti

15 MAR

HOVEDØEN SOCIAL CLUB

15 MAR

Spelloppmaker

15 MAR

Dalakopa

15 MAR

Larz Kristerz

Lørdag

Et fullspekket program fra morgen til kveld! Dagprogrammet er en gratis gavepakke til barnefamilier, toppet med blant annet den populære serien "Lørdagsbarn", spennende workshops og boller, brus og bøker. Slitne foreldre kan slenge seg nedpå i musikk-kaféen og nyte storband på scenen. Ungdommen kan ta mikrofonen på åpen scene. Kveldsprogrammet byr på et gjensyn med kjente og etablerte serier i Hamar kulturhus; Hamar midt i væla, Lydhør og Intimkonsert! Natten avsluttes med Midnight Burlesque - en mysterieboks av et arrangement for de som tør. 

16 MAR
16 MAR
16 MAR

Lørdagsbarn: Meg og kameraten min

16 MAR

Workshop: Akt-tegning

16 MAR

Workshop: Digital foto

16 MAR
16 MAR

Workshop: Gaming

16 MAR

Lørdagsbarn: Baby becomings

16 MAR

Lørdagsbarn: Jakten på Nordlyset

16 MAR

Åpen scene

16 MAR
16 MAR

Intimkonsert: Ole Paus

16 MAR

Lydhør: Karl Seglem

16 MAR
16 MAR

Intimkonsert: Unni Wilhelmsen

16 MAR

Lydhør: Sol Heilo

16 MAR
16 MAR

Intimkonsert: Thom Hell

16 MAR

Lydhør: Terje Rypdal Conspiracy

16 MAR

Skambankt (dagspass)

16 MAR

Skambankt (enkeltbillett)

16 MAR
16 MAR

Midnight Burlesque (dagspass)

16 MAR
Søndag

I søndagens formiddagsprogram blir det storfint besøk i Klassiske øyeblikk og hele to forestillinger med Teater Innlandet. På kvelden kan du sikre deg opplevelser i Klubbscenen før helgens store begivenhet, Karpe avslutter festen for denne gang.

17 MAR
17 MAR

Trufilotten - Teater Innlandet

17 MAR
17 MAR
17 MAR
17 MAR

KARPE 2019

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere