Teater Innlandet scene
Søndag, 13. september 2020
Passer for alle fra 4 år og oppover. Varighet: ca. 40 min. Foregår i Teater Innlandet Prøvesal.

Improviserte eventyr og moro for hele familien!

Utgangspunktet for hver forestilling er en kjent fortelling etter forslag fra barna i salen. Tre skuespillere og en pianist lager så alternative versjoner av denne i samspill med publikum. De kjente og kjære karakterene får splitter nye skjebner: Hva skjer om reveenka tar til takke med den første frieren, og reiser til Syden? Kan de syv dvergene starte boyband? Og hva om trollet under brua egentlig bare ønsker seg et nytt sted å bo?

Forestillingene binder sammen klassiske barneeventyr og moderne populærkultur. Det blir eventyr, fortellinger og sanger. Og alt skapes i øyeblikket, så ingen forestilling er lik den forrige!

Plutselig barneteater samarbeider med Teater Innlandet i anledning teatrets 10-årsjubileum i 2020.

Av og med: Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen og Lars Andreas Aspesæter

Før forestillingene blir det barnas verksted.