Multisal Pauline Hall
Lørdag, 26. september 2020
Passer best for barn fra 3 år. Gratisbilletter finner du på våre nettsider, eller du henvender deg i kiosken til Hamar kino. Det er begrenset med plasser, og kun 1 voksen pr. barn. Gratisbilletter blir tilgjengelige 2 uker før forestilling.

Det var en gang en prinsesse som drømte om å bli sangerinne, kongen sier at man må være veldig modig for å tørre å bli sangerinne. For å vise sitt mot må prinsessen klare tre oppgaver.

Publikum blir tatt med på en eventyrreise hvor prinsessen skal prøve å klare de tre utfordringene. Handlingen trekker paralleller til norske folkeeventyr og til Mozarts eventyr, operaen Tryllefløyten.

Barna får høre musikk fra Mozarts berømte operaer Tryllefløyten og Figaros bryllup, og noen av Mozarts kjente pianostykker. Det synges på norsk

Velkommen til en interaktiv operaforestilling for barn!

Medvirkende: Gunda Marie Bruce, sopran / Åse Mathiesen, klaver

Kirsten Flagstad Festival har arrangert flere "Opera for kidsa" med stor suksess. Her er det prinser og prinsesser, hekser og andre eventyrhistorier blandet med vaker operamusikk fra kjente komponister. Denne lørdagen er historien basert på Mozart sin musikk.

Dersom det skulle bli behov for smittesporing, må vi ha kontakinformasjon til de som har deltatt på arrangementet. Derfor må alle løse billett selv om arrangmenet er gratis.
Gratisbilletter blir tilgjengelig 2 uker før forestilling og du finner dem her: billett, eller du kan henvende deg i kiosken hos Hamar kino.

Velkommen til Lørdagbarn - serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis!

Forestillingen er et samarbeid mellom Kirsten Flagstad Festival og Hamar kulturhus.