Søk

Hamar Bibliotek

Biblioteket sin hovedoppgave er å formidle litteratur og kunnskap. Her kommer du for å lære eller delta i debatt. Vi ønsker å vekke leselyst og nysgjerrighet blant alle grupper i befolkningen.

Lørdag på bilioteket

Lørdag på biblioteket er en serie arrangementer for voksne og barn. Her vil det være stor variasjon i typen arrangement. Eksempler på hva som kan komme er konserter, fortellerstund og danseoppvisninger. Det vil være noen arrangement for voksne og noen for barn. Hva slags arrangement som kommer vil bli annonsert fortløpende. Følg med i programmet.

 

Fortellerstunder

Dette skal være gode stunder hvor en profesjonell forteller tar publikum med på en reise gjennom en fortelling. Dette er muntlig fortellerkunst og det er opp til fortelleren å bestemme hva fortellingen skal handle om. Noen ganger blir det fortellinger for barn, andre ganger for voksne.

 

Bli kjent med biblioteket

Oppbyggingen av boksamlingene og plassering av tema og fagområder er nøye gjennomtenkt. Det blir anledning til å få omvisning på faste tidspunkt for å lære mer om hvordan bøkene er plassert og hvordan biblioteket er bygget for å møte framtida

Åpningstider

man-tors    10.00-19.00
fre               10.00-16.00
lør               10.00-14.00

Telefon: 62 56 18 00
bibliotek@hamar.kommune.no

Bilbliotekets websider

 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere