Kirsten Flagstad-salen
Tirsdag, 29. Oktober 2019
20:00-21:30

En romantisk actionkomedie for folk flest!

Salaam aleikum!

I Statsteatrets 9ende forestilling ønsker vi velkommen til vår egen samtid. Denne gangen har vi lagt ut på en lang reise i håp om å få øye på oss selv. Handlingen er nemlig lagt til Lahore, Pakistan. Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber. Med i det mangslungne teamet finner vi også den norske skuespilleren Shahid Khan. Filmteamet kjemper mot klokken, kreditorer, korrupsjon og konspirasjoner, samt et ublidt møte med en tiger. Vil filmen noensinne bli ferdig? 

Velkommen til en fundamental reise i skyggen av mangotrærne. Velkommen til en historie for folk flest.

 

Medvirkende:
Per Kjerstad,
Gard B. Eidsvold,
Cato Skimten Storengen og
Kim Sørensen.
Regi: Yngve Sundvor.
Dramaturg: Morten Kjerstad.

Av: Yngve Sundvor og Statsteatret.

 

 

Om Statsteatret

Med sitt prosjekt «Norge 1066-2066» ønsker Statsteatret å «skrive» fortellingen om Norge på nytt og bringe den ut i by og bygd for et stort publikum. Deres første produksjon var «1066 – Slaget ved Stamford Bridge», og deres siste blir en framtidsfabel av Norge i 2066. Planen er å lage ti forestillinger på ti år. I Hamar kulturhus i høst kan du oppleve den niende forestillingen 2010 - Lollywod. 

Statsteatret vil se etter og sammenstille fortid og nåtid. Hva går i loop? Hvilke fortidige hendelser, konflikter og personer har beveget vår samfunnsutvikling? Hva har det offisielle Norge bevisst eller ubevisst utelatt?

Statsteatret skal frem til viktige knutepunkt i vår historie, belyse disse på nytt på uventet og heftig vis, blande fakta og fiksjon, for å, forhåpentligvis, finne svar på hvem vi er og hvorfor vi har blitt sånn. Og ikke minst; hvor fører det oss hen?

Les mer om Statsteatret