Teater Innlandet scene
Onsdag, 6. oktober 2021
Passer best for barnefamilier og barn fra 4 år.

Flaggermusen Flapps og meitemarken Mark er bestevenner. De er outsidere og har sin egen greie på gang.

Flapps og Mark er ikke i den kule gjengen. Den kule gjengen er de vakre og fancy fuglene, og nå arrangerer en av dem en stor bursdagsfest!

Festfuglen inviterer bare Mark og ikke Flapps. Flapps fortviler og finner på noe som gir han innpass på festen likevel. Hvor langt vil vi strekke oss for å henge med de kule og populære?

Vårens familieforestilling blir en fest for både store og små – bli med på en fargesprakende og morsom opplevelse!

Skuespillere:
Anne Guri Tvedt, Stian Isaksen, Sunniva Du Mond Nordal, Sofie Huijs, Tom Styve og Hans Marius Indahl

Musikere:
Hans Marius Indahl

Regissør: Ida Høy / Scenograf: Kristin Bengtson / Kostymedesigner: Gjøril Bjercke Sæther / Komponist: Peter Baden / Lysdesigner: Olav Nordhagen / Produsent: Ida Marie Vik

Her kan du høre regissør Ida Høy i samtale med Kari Slaatsveen, i podkasten Teaterfolk: TEATERFOLK

Arrangør: Teater Innlandet