Multisal Pauline Hall
Fredag, 23. oktober 2020

Bli med på en akustisk reise gjennom Johnny Cash’s mangfoldige univers når Cash Commitment er tilbake i Hamar kulturhus med sin hyllest til Johnny og June.

Gled deg til høydepunkter - og noen rariteter - fra en rik karriere, fra tidlig rockabilly, via de store countryhitene til de gripende balladene mot slutten av hans liv. Ring of fire, Folsom Prison Blues og Get Rhythm – de kommer alle på løpende bånd, sammen med de uforglemmelige duettene han gjorde sammen med June Carter, og som filmen Walk the Line gjorde til allemannseie – om de ikke var det fra før.

Cash Commitment har høstet lovord fra mange kanter siden den bejublede debutkonserten for to år siden og har spilt for fullsatte kulturhus, kirker og livescener.  Her blir det god stemning hele veien fra Folsom Prison til Jackson!

Forrige konsert ble utsolgt lang tid i forveien, så her kan det være lurt å sikre seg billetter tidlig!