Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 12. Oktober 2019
Varighet: 1 time og 40 minutter inkl. pause.

Didrik Solli-Tangen spiller elskeren til Carmen, en av historiens mest kjente operaskikkelser. Mange husker hvordan han berørte det norske folket med Tårnarien fra Tosca i NRK-programmet Stjernekamp, i 2017. Nå tolker han rollen som Don José i en forkortet dramatisert versjon med fire sangere og skuespilleren Espen Beranek Holm som forteller.

Med utgangspunkt i den berømte operaen av Georges Bizet, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente operaariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet materiale, understøttet av en trio og et mindre strykeorkester. Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by.

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran.

Michaela spilles av Silvia Moi, kjent fra filmen «Tryllefløyten», regissert av Kenneth Branagh.

Andre medvirkende er Ludvig Lindström i rollen som Escamillo og NOR59 Kammerorkester. Christian Ranke er tekstforfatter, og Ola Beskow regissør.

Helaften!

Ta med en god venn, kjæresten, mamma eller kollegaene på en helaften i kulturhuset.

Ved å velge kategoriene «Kulturmeny 2» eller «Kulturmeny 3» får du en 2-retters eller 3-retters middag og konsert inkludert i samme billett.

Har du allerede kjøpt billett til konserten, kan du ta med billetten til Café Valuta denne kvelden og få samme tilbud. Husk i så fall å reservere bord i god tid!