Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 31. oktober 2020

Hvor du kommer fra er ikke bare et sted du ikke har valgt. Det er også med på å gjøre deg til den du er. Blokk til blokk er en konsertforestilling om å komme dit du er, ikke på grunn av, men på tross av.

Hip hop-forestillingen med Don Martin, Fela og Castro ble en braksuksess på Det Norske Teatret. Nå skal den heldigvis på turné.

Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I forestillingen Blokk til blokk forteller de sine historier og tar publikum med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine.

--

"En opplevelse som er større enn en konsert og rikere enn en vanlig forestilling" / Aftenposten, 5

"Bør bli obligatorisk" / Dagsavisen, 5

"Dette er en viktig forestilling, fortalt av mennesker som kunne ha falt på utsiden av samfunnet" / Morgenbladet

Vinner av Oslo bys kunstnerpris 2020

--

På scenen
Fela, Castro og Don Martin

Team
Produsent, Manusforfatter, Idé, Regissør: Cici Henriksen, Manusforfatter, Komponist, Musiker: Don Martin, Manusforfatter, Komponist, Musiker: Castro, Manusforfatter, Komponist, Musiker: Fela, Musiker, Komponist: Tommy Tee, Manusforfatter, Medregissør, Dramaturg: Hedda Sandvig, Lysdesigner, Videodesigner: Ola Erik Blæsterdalen, Video/Foto: Henrik Berge, Videomateriale: Didrik Øverby, Videomateriale: Kristoffer Klunk, Videomateriale: John-Erling Holmenes Fredriksen, Videomateriale: Waqaz Da Drone Killa, Scenografikonsulent: Even Børsum, Plakatfoto: Mathias Fossum, Dramaturg: Morten Joachim og Produsent: Emnet Kebreab

SPKRBOX Produksjoner har mottatt prosjektstøtte frå Norsk Kulturråd, Fond For Utøvende Kunstnere og Oslo kommune.

Produsert av SPKRBOX i samarbeid med Det Norske Teatret. Produsert for turné av Riksteatret.

------------------------------------------------

På grunn av smittesituasjonen i Hamar, har Hamar kommune i samråd med kommuneoverlegen, innført nye tiltak for å begrense smitten. For Hamar kulturhus betyr det av arrangement med over 20 personer i perioden tom 12. 11. dessverre blir avlyst.

Refusjon av billetter
Har du kjøpt billett på nett, trenger ikke foreta deg noe. Pengene tilbakeføres til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det vil gå noen dager før du ser pengene tilbake på konto. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det hende at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no.

Har du kjøpt billetter i automat eller over disk hos Hamar kino, ta kontakt på tlf. 62561850, eller mail: andrea.jensen@hamar.kommune.no

Vi håper du kommer til Kulturhuset ved en senere anledning for å nyte gode opplevelser!