Søk

Zetning live og Lillebror er klare for Klubbscena i november

Henning Ramseths «Zetning live» og tungrockbandet «Lillebror» føyes inn i rekken av klubbkonserter i Hamar kulturhus denne høsten.


Klubbscene Rolf Jacobsen er en ypperlig arena for de nære og intime konsertopplevelsene. Foto: Frederik Garshol

 

Bandene GLO, ProgAtom, Sonic Debris, Halmstrå og KLISS Lik er allerede lansert for høsten i Klubbscene Rolf Jacobsen, som leverer alt fra progrock, funk og ballader til Norges beste KISS-tributeband, Sting-hyllest og de nære melankolske musikkopplevelsene. GLO og ProgAtom er første konsert ut, fredag 27. september. 

Nå er det bekreftet at også Henning Ramseth og hans lekegrindsprosjekt «Zetning», samt det EP-aktuelle, Lillebror, med medlemmer fra Hamarstorhetene POD og Exposed, besøker Klubbscena til høsten.

Først ut er Lillebror lørdag 9. november, etterfulgt at Zetning live - med Henning Ramseth, lørdagen etter, 16. november. 

Sikre deg billetter nå

Lokale helter
Han er kanskje mest kjent som grunnlegger og frontfigur i avantgarde-metalbandet RAM-ZET og mangeårig gitarist og låtskriver i RETURN. Nå om dagen finner du Henning Ramseth på YouTube, hvor han tar for seg våre aller beste metal- og rockelåter og gir de et nytt uttrykk. Med «Zetning» leker han seg med jazz, country, funk, fusion, eller hva som måtte falle ham inn. Nå tar han med seg prosjektet opp på scenen og lørdag 16. november inviterer han til historiens første «Zetning live» i Klubbscene Rolf Jacobsen. På scenen har han med seg et knippe av distriktets beste musikere og vokalister som lekekamerater. 

Med medlemmer fra de tidligere Hamarstorhetene POD og Exposed, kliner nå «Lillebror» til med livefremføring av sin nye EP «Krem». Bandet, som består av Mats Halvorsen, Espen Holmen, Terje Stian Flagstad og Amund Holmen leverer gitarbasert tungrock fremført med norske tekster, som umiddelbart gir assosiasjoner til tidlig 90-tall. Med to album og to EP’er på samvittigheten har bandet et betydelig låtrepertoar å ta fra, og lørdag 9. november vil de plukke frem de aller beste.

Fra ballader til gitarknusing
Fredag 27. september er det tid for første klubbkonsert ut, med GLO og ProgAtom i Klubbscene Rolf Jacobsen.Hamar-bandet GLO, med medlemmene Frode Berntzen, Morten Strypet, Skjalg Lidsheim, Vegar Ellevseth og Geir Lund, er kjent for sin musikalske bredde innenfor flere musikksjangere. De spiller alt fra rock, progrock, blues, pop, funk, punk og ballader. Med Geir Lund som låtskriver og tekstforfatter og konserter preget av både humor og alvor har bandet funnet sitt særegne musikalske uttrykk og sin helt egne stil, som publikum har vist å sette pris på. 

ProgAtom er et band med rutinerte musikere spredt over hele Sør-Norge. De har en stor entusiasme og lojalitet til den melodiske progrocken. De tar publikum med på en reise ut i galaksene og vi hører store musikalske bilder, mot det symfoniske. ProgAtom deler scene med GLO samme kveld.

Sonic Debris fra Brumunddal og Moelv har Sting som en av sine største idoler og kilde til inspirasjon. Lørdag 19. oktober inviterer de til konsert i Klubbscene Rolf Jacobsen, som hyller Stings fantastiske låtverden – et prosjekt bandet lenge
har hatt et ønske om å gjennomføre.  

Bandet vil fremføre flere av Stings mest kjente låter, som «If You Love Somebody Set them free», «English Man In New York», «Fields Of Gold», «Fragile», «Every little Thing She Does Is Magic», «Roxane», med mer. Sonic Debris består av Rune Sørheim, Tommy Nilsen, Daniel Marken, Jan Roger Sletta og Knut Bergaust. Med som gjesteartister for anledningen er Torhild Kielland og Kristian Tcheshmedjiev. 

Publikum som liker de litt mer melankolske musikalske
opplevelsene og setter pris på tekster med det lille ekstra, bør du sjekke ut Halmstrå i Klubbscene Rolf Jacbosen lørdag 2. november. Halmstrå har eksistert i fem år og består av Morten A Brodahl på piano, munnspill, mandolin og vokal, Hallvard Sviggum på gitar, bass og vokal, og Torhild Kielland på vokal og U-bass. 

Lørdag 23. november avsluttes høstens klubbkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen med bandet som går for å være Norges beste KISS-tributeband. «Kliss Lik» er en hyllest til de tidlige årene i KISS’ over 40 år lange karriere, med enkelte innsalg fra 80-tallet. Bandet stiller i full KISS-sminke og kostyme. Både musikken og showet står i fokus, og flammeblåsing, blodspytting og gitarknusing er selvskrevne ingredienser. 

Ex-gitarist Bruce Kulick uttalte at det var et av de beste tributebandene han noen gang hadde jammet med da han i november 2017 spilte tre låter sammen med KLISS Lik på Olsen på Bryn.

Billetter til alle de sju klubbkonsertene ligger ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider. 

I tillegg til Zetning live, Lillebror, GLO, ProgAtom, Sonic Debris, Halmstrå og Kliss Lik kan publikum i høst glede seg til å oppleve artister som TNT, Vamp, Øivind Blunck, Liv Ullmann, Janove, Kristian Kristiansen, Pernille Sørensen, Are Kalvø, Lars Monsen, Bjørn Eidsvåg, Sigvard Dagsland, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Bjarte Tjøstheim, Didrik Solli Tangen, Arild Andersen Group, Narum og Hot Club de Norvege i Hamar kulturhus. 

For fullt program og billetter, se Hamar kulturhus sine programsider
 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere