Vil du bli vår nye kollega?

Vi søker økonomi- og administrasjonskonsulent til å være med på å drifte og utvikle Hamar kulturhus videre. Arbeidsoppgavene er bl.a. økonomi og regnskap, og tett samarbeid med marked- og kommunikasjons teamet.

Kulturhuset åpnet i mars 2014 og er et stort og moderne kulturbygg i hjertet av Hamar sentrum.
Her er det stor aktivitet i alle husets saler og øverom. Det gjennomføres nesten 300 arrangement og er oppimot 500.000 besøkende i året.

Hamar kulturhus rommer Hamar bibliotek, Hamar kulturskole, Teater Innlandet, Hamar kino ligger vegg i vegg- og ca. 1000 korsangere, korpsmusikanter og dansere øver her hver uke.

Økonomi og administrasjonskonsulent stillingen hører til i kulturhusadministrasjonen, og vil ha kontakt med alle husets aktører.

Hovedoppgaver vil være økonomi og regnskap, et tett samarbeid med marked- og kommunikasjonsteamet, andre merkantile oppgaver og øvrige fellesoppgaver på huset.

Her finner du hele utlysningsteksten og lenke til søknadsskjema: Finn.no
Søknadsfrist: 15. januar 2022.

Foto: Mads Frederik Christensen

Hamar Kulturhus