Velkommen til Drive-in Cocktail Bingo!

Drive-in Cocktail Bingo starter på Hamar Flyplass fredag 29. mai. Så flytter de seg til uteområdet ved Stangehallen fredag 5. juni, for å avslutte på Flyplassen 12. juni. Det blir en fredagskveld helt utenom det vanlige med Margarita & The Jammin’ Juice på scenen. Det blir musikalske perler, humor, overraskelser og bingospenning.

- I en tid preget av avstand og alvor, trenger vi rom for å le og kjenne litt på normaliteten igjen. Vi ønsker å skape et pusterom og et fellesskap med trygge rammer, sier Mocci Ryen, programansvarlig ved Hamar kulturhus.

For å kunne være med trenger du bil, en radio med DAB, en smarttelefon med nettilgang og gjerne noen å dele kvelden med. Billetten kjøper du på forhånd.

Billettinntektene tilfaller det lokale vertskapet på hvert sted som besøkes. På denne måten støttes lag og foreninger som har fått sine aktiviteter avlyst som følge av arrangementsforbud.

Første stopp er Hamar Flyplass 29. mai med Storhamar Håndball Cup som kveldens vertskap. De har fått jobben med å vise deg plassen din, gi nødvendige instrukser før det hele starter og hjelpe til underveis.

Deretter går turen til Stange og Stangehallen 5. juni, før det hele avsluttes på Flyplassen 12. juni.

Drive-in Cocktail Bingo er et samarbeid mellom Hamar kulturhus, HamarRadioen, Stange kommune, Norsk Tipping og flere lokale lag og foreninger.

- Dette blir en annerledes fredagskveld. Pakk bilen full av god stemning og sørg for fulle batterier på bil og telefon, avslutter Mocci Ryen.

Billetter og dealjert informasjon finner du her!

Drive-in Cocktail Bingo
Fredag 29. mai kl. 19:00