Søk

Skambankt klare for 5-årsfest

Det kan bli trangt, svett og intimt når hardrock-heltene i Skambankt blir med og ferier Hamar kulturhus sine fem år i Klubbscene Rolf Jacobsen lørdag 16. mars.

Skambankt har en helt unik evne til å trollbinde publikum. Helt siden deres andre skive, «Eliksir», har de okkupert topp 10-pallen på Norges nasjonale hitlister. I 2014 tok de de førsteplassen med albumet «Sirene». De har utallige konsertdatoer bak seg, opptrådt på de største festivalene i Norden og blitt invitert hele tre ganger til Roskildefestivalen. 

De er å regne som pionerer i sin sjanger. I fjor var de ute med sitt sjette album, «Horisonten Brenner» en ytterst smakfull og ektefølt rockeskive, kritikerrost for sin sterke, avhengighetsskapende og moderne groovefaktor.

Fredag denne uka slipper Skambakt ny singel og lørdag 16. mars blir de med og feirer Kulturhusets fem år, og publikum kan glede seg til intim, kompromissløs hardrock på husets aller minste og mest intime scene, Klubbscene Rolf Jacobsen.

KJØP BILLETT TIL SKAMBANKT HER

– Klubbscene Rolf Jacobsen har kun plass til 175 mennesker og Skambankt spiller til vanlig for utsolgte hus over det ganske land, så her kan det fort bli trangt om plassen, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen. 

Dagspass eller enkeltbillett
Kulturhuset legger ut et begrenset antall enkeltbilletter som kun gir inngang til Skambankt-konserten, men publikum kan også sikre seg et festival-dagspass som gir tilgang til en mengde konserter på lørdagen, deriblant, Thom Hell, Terje Rypdal Conspiracy, Unni Wilhelmsen, Ole Paus, Sol Heilo, Midnight Burslesque, Skambankt og mye mer.  

Publikum kan kjøpe billetter og finne mer informasjon om festivaldagene på Hamar kulturhus sine nettsider.

 

Ta en titt på Skambankt her:

 

Skambankt
Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen
Dato: lørdag 16. mars
Dørene åpner kl 21:00
Konsertstart kl 22:00
 

 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere