Riksteatret har lansert våren 2021

Det blir en spennende vår fra Riksteatret med nyskrevet barneforestilling, en annerledes komedie og Camara Lundestad Joofs betraktninger fra eget liv.

Pang! / Mandag 15. mars:
Rolf Pang er en sterk mann! Og ingenting – absolutt ingenting – kan hindre hans vei til toppen. Kritikerrost komedie av Marius von Mayenburg. Gled deg til en annerledes komedie!

På scenen står På scenen: Espen Alknes, Peiman Azizpour, Rebekka Nystabakk, Bartek Kaminski og Olav Waastad

Pang! / Riksteatret vår 2021

Eg snakkar om det heile tid / Søndag 11. april
"Når folk spør meg hvor jeg kommer fra, misforstår jeg med vilje. Jeg svarer Sandefjord. Og når de spør hvor jeg egentlig kommer fra, så svarer jeg Bodø."

Fikk hun det som hun ville, hadde dramatiker og forfatter Camara Lundestad Joof sluttet å snakke om rasisme for lenge siden. Hun vil mye heller skrive romaner om vampyrer i verdensrommet, men enn så lenge må science fiction vente mens Camara retter oppmerksomheten vår mot virkeligheten - slik den har møtt og formet henne.

Boken "Eg snakkar om det heile tida" blir teater i Kjersti Horn sin regi.

På scenen: Ameli Isungset Agbota, Tani Dibasey og Terese Mungai-Foyxel

Eg snakkar om det heile tida / Riksteatret vår 2021

Høna, egget og reven / Mandag 26. april
Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

På scenen: Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Høna, egget og reven / Riksteatret vår 2021

Hamar Kulturhus