Ole Paus og Motorpsycho til Hamar kulturhus

Det blir et unikt og intimt møte med Norges mest profilerte og kompromissløse musikere, når Ole Paus og Motorpsycho kommer til Kulturhuset lørdag 22. februar.

Kommer til Hamar: Albumet «Så nært, så nært» slippes 31. janaur 2020 og lørdag 22. februar besøker Paus og Motorpsycho Hamar kulturhus. Foto: Nina Djærff

«Ole Paus har søkt radikalt nytt musikalsk vennskap», skrev Adresseavisa, da det i sommer ble kjent at Paus befant seg i studio med Motorpsycho for å spille inn nytt album.

Idéen om å spleise Norges mest ikoniske og kompromissløse rockeband med en nasjonalskald innen visesang – en ikke så rent lite kompromissløs type selv – var vågal. Og, ifølge dem selv, kunne alt gått fullstendig galt.

Og det gjorde det visst også. Tre ganger underveis i prosessen slo de opp med hverandre. Men, ifølge Ole Paus, førte hvert brudd dem merkelig nok nærmere hverandre.

– På en underlig måte gjenkjente vi oss selv i hverandre, gjenkjente driften som en gang bestemte livsveien vår og som gjorde oss til dem vi ble, og vi ble dem vi var lenge før vi møtte hverandre», sier Ole Paus.

Mot alle odds endte de i studio og 31. januar 2020 er de endelig klare til å lansere musikken sin til publikum, når albumet «Så nært, så nært» slippes.

Lørdag 22. februar, dagen før de spiller på Den Norske Opera og Ballett i Oslo, kommer Ole Paus og Motorpsycho til Hamar og Kirsten Flagstad-salen.

Billetter til konserten med Ole Paus og Motorpsycho lørdag 22. februar slippes for salg på Hamar kulturhus sine nettsider fredag 15. november kl 09:00.

Finn ut mer om konserten

Ole Paus & Motorpsycho
Sted: Kirsten Flagstad-salen