Søk

Odd Nordstoga, Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft til Hamar kulturhus

Tre av Norges ledende og aller største artister besøker Hamar kulturhus med konserter til våren, og to av dem skal gjøre konserten sammen. 

Kommer: Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft inntar Hamar kulturhus fredag 20. mars


– Vi tjuvstarter med konsert i Hamar kulturhus, sier Bertine Zetlitz, som fredag 20. mars inntar Kirsten Flagstad-salen sammen med en av våre aller beste jazzpianister - Bugge Wesseltoft. 

Hamar kulturhus blir første stoppested på turnéen - to dager før konserten i Den norske opera og ballett står for tur.

Bertine Zetlitz er en av Norges ledene popartister og vår store elektro-pop-pionér. Gjennom 20 år har hun levert hits som Fate, Girl Like You, og Twisted Little Star, mottatt fire Spellemannspriser og blitt hyllet av kritikere i både inn- og utland. Bugge Wesseltoft har mottatt utallige priser for sitt arbeide med å skape et moderne og unikt lydbilde av moderne jazz, og samarbeidet med storheter som Jan Garbarek, Sidsel Endresen og Nils Petter Molvær.

Nært og tett på flygelet vil de sammen dykke inn i Bertine Zetlitz’ skattekiste av låter - fra debutalbumet Morbid Late Night Show og hele veien til hennes norskspråkelige og kritikerroste album Tikamp. Sanger som Adore Me, Fate, Twisted Little Star og På kanten vil treffe deg midt i hjertet. 

– Jeg gleder meg, sier Zetlitz. 

Billetter til konserten med Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft fredag 20. mars er i salg på Hamar kulturhus sine nettsider fra og med fredag 29. november kl 11:00

 

Kjøp billett til Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft nå

 

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kommer: Odd Nordstoga er klar for konsert i Hamar kulturhus fredag 14. februar 


Med stor spillelyst
En annen stor norsk artist som er klar for Hamar kulturhus er Odd Nordstoga. Etter et selvpålagt nesten konsertfritt år er det med stor spillelyst at 2020 blir satt i gang med en omfattende soloturné.

Odd Nordstoga er en av Norges mest unike og talentfulle artister, kjent for låter som Frøken Franzen og Farfar. Han har høstet mange priser for sitt musikktalent og fått blant annet seks Spellemannspriser, inklusiv Årets Spellemann i 2004. 

I løpet av året slipper Nordstoga et nytt soloalbum og til våren vil publikum kunne se han på tv-skjermene i det populære TV2-programmet, «Hver gang vi møtes». Fredag 14. februar står Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen for tur og hit kommer han med konserten med navn «Min eigne song».

Billetter til Odd Nordstoga ligger ute for salg for salg. 

Kjøp billett til Odd Nordstoga nå

 

Odd Nordstoga – Min eigen song
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: fredag 14. februar
Tid: 20:00
Varighet: 80 min

Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: fredag 20. mars
Tid: kl 20:00
 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere