Lemaitre med venner til Kulturhuset

De skal levere det største showet de har gjort i Norge noensinne, når elektronikaduoen, Lemaitre, fyller sirkusvognene med noen av generasjonens mest spennende artister og besøker Hamar kulturhus 6. februar. Billettsalget starter i morgen, tirsdag 19. november kl 10:00

Lager sirkus: Lemaitre tar med seg Kjartan Lauritzen , Anna of the North, Isah og Josef Jonis og ønsker velkommen til «Sirkus Lemaitre» i Hamar kulturhus 5. februar.

Lemaitre, er en av Norges mest spennende musikkeksportører og har fra sin base i Los Angeles vært hoffleverandør av hits og hooks du aldri glemmer. De har turnert over hele verden med sitt forrykende live-show og erobret scener som Coachella og Lollapalooza.

Nå er det endelig Norges sin tur og når de først velger å legge sitt omreisende «elektriske sirkus» ut på norske landeveier går de for å levere det største showet de har gjort her til lands noensinne. Sammen med artistene Kjartan Lauritzen , Anna of the North og Isah, samt komiker Josef Jonis, ønsker Lemaitre velkommen til «Sirkus Lemaitre». Sirkusvognene vil være fylt med komikeren som sirkusdirektør, et live-band så stort at de trenger egen buss, og bøtter med overraskelser.

Seks byer skal besøkes i løpet av 10 dager. Onsdag 5. februar står Hamar og Kulturhuset for tur.

Billetter legges ut for salg på Hamar kulturhus sine nettsider i morgen, tirsdag 19. november.

(artikkelen fortsetter under bildet)

FINN UT MER

Ikke en vanlig konsert
Med seg har de Norges sikreste kort for god stemning og angstfrie timer, nemlig Kjartan Lauritzen. Med monsterhiten «Fredag» ble han allemannseie i Norge over natten, og ble belønnet med med blant annet P3 Gull og spellemanns-nominasjoner året etter. I tillegg ble han premiert med GRAMO-stipendet. Kjent for sine energiske live-shows, og er aktuell med sin nye EP Game Boy som inneholder 8 splitter nye låter som vil sette fyr på et dansegulv nær deg.

I tillegg kommer Anna of the North, vokalisten som er elsket av artister som Tyler the creator, G-Eazy, og The Chainsmokers. Etter å ha vært på internasjonal musikkpresse sin radar for «det neste store fra Skandinavia», er hun nå ute med sitt fantastiske album «Dream Girl».

For å gjøre det hele komplett, har de også med seg 19 år gamle Isah fra Stavanger. Han er på alles lepper etter sitt bidrag på Karpes «SAS PLUS/SAS PUSSY», en jobb han gjorde så godt at de like godt tok han med på hele den påfølgende klubbturneen sin. Han betraktes som den kanskje mest spennende urban-artisten i Norge om dagen, og da han fulgte opp Karpe samarbeidet med singelen «HALLO» ble den streamet over èn million ganger på noen uker, og er definitivt i kategorien «årets hit» i 2019. Han solgte ut 4 konserter på Parkteatret i løpet av 2 uker. Isah er aktuell med sin EP serie *sukkerspinn og hodepine*.

For at det ikke skal være noen tvil om at det ikke bare er en vanlig konsert, vil hver kveld starte med stand-up show fra Norges mest spennende up and coming-komiker i 2019, Josef Jonis. Han er kjent som hjernen bak tv-serien «Kongen av Gulset», og har vært nominert til både Komiprisen og den prestisjetunge Stå opp-prisen. Han har også gjort shows på verdenskjente scener som The Laugh factory og The Comedy store, og er aktuell med sitt Stand-up show «Woke». Han vil også opptre videre gjennom forestillingen mellom artistene, slik at det aldri er et kjedelig øyeblikk under forestillingen.

Gitarist og P3-profil Markus Neby vil lede et band bestående av noen av de beste live-musikerne til lands, og komplettert med full blåserekke vil de sørge for et trøkk du våkner opp med dagen etterpå.

Sirkus Lemaitre
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus