KARPE 2019

Billetter slippes for salg fredag 23. november. 2018, kl: 10.00

Kulturhuset fyller fem år! I perioden 14 - 17. mars. 2019 markerer Hamar kulturhus fem år. I løpet av 4 festivaldager får publikum et annerledes møte med Hamar kulturhus – et møte som setter ny kurs for nye fem år med opplevelser for alle under mottoet «mer til fler»!

Karpe er den første av mange grupper og artister som lanseres i forbindelse med markeringen og billettene slippes for salg fredag. 23.november.2018, kl: 10.00.

Kulturhusleder, Terje Gloppen sier
-Vi ønsker å gjøre denne festivalen til et lite tilbakeblikk på hva kulturhuset har blitt i løpet av de fem årene vi har eksistert, sier kulturhusleder Terje Gloppen.

-I tillegg prøver vi å se framover og gi publikum en smak av hvordan vi tenker oss at huset skal programmeres i årene vi har foran oss.  Vi arbeider stadig for å knekke kodene for å tilfredsstille et stadig mer krevende publikum, fortsetter kulturhuslederen.

KARPE avslutter festivalen søndag 17. mars. 2019

Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello, underholdt og overrasket Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) publikum to år i strekk – med musikk, videoer, turné, festivaler, tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum og til slutt kinofilmen “Adjø Montebello” (2017).

I 2019 begynner noe helt annet! Hva? – Det kan du finne ut av når gruppen entrer scenen i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus 17. mars. 2019.

Programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen
-I løpet av 4 festivaldager ønsker vi å overraske, begeistre, berøre og inkludere! Å avslutte med Karpe siste dag oppsummerer vel kanskje det vi ønsker Kulturhuset skal stå for også i fremtiden.

Få informasjon først:
KARPE er den første av mange grupper og artister som lanseres i forbindelse med festivalen. Hold deg oppdatert på hvem som kommer, når de kommer og mye mer! Registrer deg som nyhetsbrevmottaker her: http://bit.ly/2Fuwdh1

Hamar Kulturhus
Torggata 100