Janove med band til Hamar kulturhus

– Jeg kan love publikum en av de beste rockekonsertene de kommer til å se i år, med noen av de beste musikerne som finnes, sier Janove, som tar med seg bandet og sitt nye kritikerroste album til Hamar kulturhus fredag 18. mars.

Gleder seg til å møte publikum: Janove og bandet håper så mange som mulig tar turen ut for å se dem, når de legger ut på turné og besøker Hamar kultruhus i mars.

Og det har han etter seks konserter på releaseturné for sitt nye, kritikerroste album «Det Sorte Karneval» (som ifølge Dagbladet er hans beste siden Kaizers Orchestra-æraen), som ble avsluttet med et utsolgt DNB Arena foran 5000 publikummere, ingen problemer med å love. Både Bergens Tidende (BT) og Stavanger Aftenblad var begeistret og trillet femmere. «Det låter storslått, mektig og herlig pompøst», skrev BT.

– [Vi] ble blåst av banen av responsen fra publikum! Tipper publikum også har ventet ganske lenge på å få ut litt energi og rockefølelser igjen, sier Janove.

Etter omsider å få lov å spille musikken live på store, tette og svette rockekonserter igjen, opplevde Janove og bandet at høstturneen var alt for kort. Så nå, med flere utsolgte konserter og strålende anmeldelser i bagasjen, forlenger de turneen og gjør 20 konserter i mars 2022. Hamar kulturhus får besøk fredag 18. mars.

– Bandet og jeg reiser for å se på publikum, så får vi håpe så mange som mulig tar turen ut for å se på oss. Slikt blir det fest av!

Billetter til «Janove med band» legges ut for salg på Hamar kulturhus sine nettsider fredag 3. desember kl 09:00.

Sjekk samtidig ut andre spennende arrangementer fremover på våre nettsider.

Til våren kan vi blant annet by på;
Macy Gray, Mikael Wiehe, Bjørnov & Sunde, Ingeborg Senneset og Peder Kjøs, Bjørn Tomren, Dora Thorhallsdottir, Hedda Gabler, Villmarksforedrag med Monsen & Mattis, danseforestilling med Human in Balance, The Police Recruits, teaterforestillingen Julius Cæsar, Susanna & David Wallumrød... med flere i vente, så følg med!

Janove med band
Sted: Kirsten Flagstad-salen