JANOVE - Live Solo

"Perfeksjonisme i dempet og rå form" skrev Bergensavisen om JANOVE syvende EP "Spindelvevriff". Fredag 25. oktober 2019 kommer han til Hamar kulturhus.

I september ga Janove ut en syv spors EP ved navn ”Spindelvevriff” bestående av gamle og nye låter alene på piano, gitar eller orgel.  En av de nye låtene er singelen ”Bak En Sky Heim” med hans mest personlige tekst så langt i karrieren. Den handler om å hylle ungdommen med utgangspunkt i hans nitten år gamle sønn spesielt. Låten har fått fantastisk respons fra Janoves publikum og etter mye radiospilling og flere tv-opptredener kom det mange nye til som oppdaget «Bak En Sky Heim» og resten av Janoves solomateriale. Denne høstens releasturné ble raskt utsolgt og den personlige, neddempete og teatralske versjonen av Janove sin musikk fikk strålende kritikker i media. Etterspørselen fra arrangører har gjort at det allerede har satt sammen en ekstraturné til høsten 2019.

Bergensavisen
Perfeksjonisme i dempet og rå form

Janove om turnèen
- Jeg er utrolig glad for å ha kommet i gang med denne delen av å være låtskriver, hvor jeg selv kan være musiker og fremføre kjerneversjonen av mine låter til et såpass stort og lyttende publikum. Årets høstturné gikk over all forventning og har virkelig vært inspirerende for meg på flere plan. Det føles godt å kunne sitte ned og prate direkte og ærlig med mitt publikum og bare være meg selv, uten noe mer hjelp enn litt scenografi og et par teatertriks på scenen. Det er en drøm som går i oppfyllelse å kunne se frem til å gjenta denne turnèen allerede neste år. Så velkommen tilbake, alle dere som besøkte oss i år, og velkommen etter til de som ikke fikk det med seg.

Hamar Kulturhus
Torggata 100