Ingen arrangementer de nærmeste ukene. Hamar bibliotek stengt inntil videre.

På bakgrunn av råd fra Folkehelseinstituttet og Hamar kommune, vil det ikke bli gjennomført arrangementer i Hamar kulturhus de nærmeste ukene. Hamar bibliotek er også stengt inntil videre.

Hamar kulturhus og Hamar bibliotek er et populært treffsted for befolkningen i regionen, og det er viktig at vi tar del i dugnaden for å begrense smittespredningen av Korona-viruset.

Vi gjør kontinuerlig vurderinger i samråd med kommunelege og øvrige helsemyndigheter og ser fram til å kunne ta imot gjester igjen på et senere tidspunkt.

Vi beklager at publikum en periode ikke får ta del i de opplevelsene vi vanligvis byr på, men dette er et nødvendig tiltak for oss alle. Dette er en nasjonal dugnad, og vi skal gjøre vårt for å håndtere en vanskelig situasjon på en best mulig måte.

Hva med kjøpte billetter?

Noen av våre arrangementer vil bli forsøkt flyttet, men enkelte vil måtte avlyses. Vi arbeider med å avklare disse forholdene, og i løpet av kort tid vil du som publikum bli orientert om hvordan vi praktisk håndterer din billett. Vi er lei for de ulempene dette medfører.

For oppdatert informasjon om koronavirus:
hamar.kommune.no
Folkehelseinstituttet