Helge Jordal i ny forestilling fra Riksteatret

Svar på brev frå Helga, basert på den kritikerroste romanen av Bergsveinn Birgisson, og med Helge Jordal i hovedrollen, kommer til Hamar kulturhus 15. oktober.

Dette er Romeo og Julie for voksne. Svar på brev frå Helga er en gripende fortelling om moden kjærlighet – om en lidenskap som blir bestemmende for to menneskers liv, og som føder et savn de to tar med seg inn i døden.

Boken har vært dramatisert for teater i flere land og en film er på vei. Nå blir det teater i Norge  med folkekjære Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen og forestillingen kommer til Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen tirsdag 15. oktober.

Sagt om boka:

«En oppsiktsvekkende god bok (…) Språket sitrer av begjær. Uforløst begjær - og lengsel.»
/ Dagbladet, 5

«Full av følelser og tanker om menneskelivet»
/ VG, 5

«Vakker brevkunst»