Hamar bibliotek åpner for publikum torsdag 14. mai

Biblioteket ønsker alle velkommen tilbake. Pga smittevernhensyn, vil det være noen endringer i biblioteket en periode framover.

Retningslinjer fra sentrale og lokale myndigheter skal følges, og da blir det begrensning på hvor mange som benytter biblioteket samtidig. Tilbudet blir derfor foreløpig bare utlån og innlevering av bøker og annet bibliotekmateriale. Det blir også redusert åpningetid en periode.

Noen midlertidige tiltak er innført for å begrense tiden folk tilbringer i biblioteket og for å unngå at man blir sittende for tett sammen. Det oppfordres til å gjøre besøket så kort som praktisk mulig, så flere får mulighet til å bruke biblioteket uten at antall samtidige besøkende blir for høyt.

Sitteplasser, grupperom, møterom, lesesal, studieceller, aviser og PCer er derfor utilgjengelige inntil videre.

Hamar bibliotek i Kulturhuset og avdeling Vang åpner torsdag 14., og vil ha disse åpningstidene framover:

Åpningstider:
Hovedbiblioteket: