Forestillingene for de yngste til jul

Vi gleder oss over å presenterer julens forestillinger til de yngste. Blant de mange aktivitetene gjennom romjulstiden i kulturhuset kan barna oppleve Snekker Andersen og julenissen og Jul i blåfjell.

Det skjer mystiske ting hos både Snekker Andersen og i Blåfjell denne julen. For hvordan er egentlig barna til julenissen, og hva er den rare lyden som kommer fra kvisthulen i blåfjell, kan det være at noen gråter der inne?
Det blir forestillinger som byr på både lek og dans, sang og musikk, og det gode mot det onde. Og kanskje barna får møte julenissen etter forestillingene? Forestillingene legger, som et teppe, julestemningen seg over hele familien.

Jul i blåfjell, 8.desember, kl. 15.00 returnerer til Hamar kulturhus med to fullsatte forestillinger i 2016. Det skjer merkelige ting, også i Blåfjell. Det kommer rare lyder fra kvisthulen, og hvem er det egentlig som kaster søppel i Blåfjell? Klarer de flinke Blånissene å løse problemene før det blir julenatt?
Jul i blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år. Det er med stor glede Hamar kulturhus ønsker velkommen til et herlig gjensyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt også dukker opp!

Kirsten Flagstad-salen, 14.desember, kl. 18.00. på vei ut i vedsjulet møter Snekker Andersen en annen i julenissedrakt. Han sier han er julenissen, og kanskje de skal bytte? Men hvordan er egentlig barna til julenissen og hva skal julenissebarna få til julegave? Det blir en jul litt utenom det vanlig for både Snekker Andersen og julenissen!

Hamar Kulturhus
Torggata 100