Søk

Fem band klare for klubbkonserter til høsten

Det blir noe for enhver smak når GLO, ProgAtom, Sonic Debris, Halmstrå og Kliss Lik besøker Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus til høsten.  

Klubbscene Rolf Jacobsen er en ypperlig arena for de nære og intime konsertopplevelsene. Foto: Frederik Garshol

 

Det blir alt fra progrock, funk og ballader til Norges beste KISS-tributeband, Sting-hyllest og de litt mer melankolske musikkopplevelsene, når fem band inviterer til klubbkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen til høsten. 

Klubbscene Rolf Jacobsen er Kulturhusets black box og husets minste og mest intime scene. Her får publikum nær kontakt med artistene og er en ypperlig arena for de intime og gode konsertopplevelsene. 

Første band ut er «GLO» og «ProgAtom», som deler scenen fredag 27. september. 

Fra ballader til gitarknusing
Hamar-bandet GLO, med medlemmene Frode Berntzen, Morten Strypet, Skjalg Lidsheim, Vegar Ellevseth og Geir Lund, er kjent for sin musikalske bredde innenfor flere musikksjangere. De spiller alt fra rock, progrock, blues, pop, funk, punk og ballader. Med Geir Lund som låtskriver og tekstforfatter og konserter preget av både humor og alvor har bandet funnet sitt særegne musikalske uttrykk og sin helt egne stil, som publikum har vist å sette pris på. 

ProgAtom er et band med rutinerte musikere spredt over hele Sør-Norge. De har en stor entusiasme og lojalitet til den melodiske progrocken. De tar publikum med på en reise ut i galaksene og vi hører store musikalske bilder, mot det symfoniske. ProgAtom deler scene med GLO samme kveld.

Sonic Debris fra Brumunddal og Moelv har Sting som en av sine største idoler og kilde til inspirasjon. Lørdag 19. oktober inviterer de til konsert i Klubbscene Rolf Jacobsen, som hyller Stings fantastiske låtverden – et prosjekt bandet lenge
har hatt et ønske om å gjennomføre.  

Bandet vil fremføre flere av Stings mest kjente låter, som «If You Love Somebody Set them free», «English Man In New York», «Fields Of Gold», «Fragile», «Every little Thing She Does Is Magic», «Roxane», med mer. Sonic Debris består av Rune Sørheim, Tommy Nilsen, Daniel Marken, Jan Roger Sletta og Knut Bergaust. Med som gjesteartister for anledningen er Torhild Kielland og Kristian Tcheshmedjiev. 

Publikum som liker de litt mer melankolske musikalske
opplevelsene og setter pris på tekster med det lille ekstra, bør du sjekke ut Halmstrå i Klubbscene Rolf Jacbosen lørdag 2. november. Halmstrå har eksistert i fem år og består av Morten A Brodahl på piano, munnspill, mandolin og vokal, Hallvard Sviggum på gitar, bass og vokal, og Torhild Kielland på vokal og U-bass. 

Lørdag 23. november avsluttes høstens klubbkonserter i Klubbscene Rolf Jacobsen med bandet som går for å være Norges beste KISS-tributeband. «Kliss Lik» er en hyllest til de tidlige årene i KISS’ over 40 år lange karriere, med enkelte innsalg fra 80-tallet. Bandet stiller i full KISS-sminke og kostyme. Både musikken og showet står i fokus, og flammeblåsing, blodspytting og gitarknusing er selvskrevne ingredienser. 

Ex-gitarist Bruce Kulick uttalte at det var et av de beste tributebandene han noen gang hadde jammet med da han i november 2017 spilte tre låter sammen med KLISS Lik på Olsen på Bryn.

Billetter til alle de fem konsertene ligger ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider. 

I tillegg til GLO, ProgAtom, Sonic Debris, Halmstrå og Kliss Lik kan publikum i høst glede seg til å oppleve artister som TNT, Vamp, Øivind Blunck, Liv Ullmann, Janove, Kristian Kristiansen, Pernille Sørensen, Are Kalvø, Lars Monsen, Bjørn Eidsvåg, Sigvard Dagsland, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Bjarte Tjøstheim, Didrik Solli Tangen, Arild Andersen Group, Narum og Hot Club de Norvege i Hamar kulturhus. 

For fullt program og billetter, se Hamar kulturhus sine programsider
 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere