Søk

Fay Wildhagen og Odd René Andersen til Hamar kulturhus

Årets stjernekamp-vinner, Odd René Andersen, skal ut på veien og dele seieren, mens live-favoritten Fay Wildhagen kommer med ny musikk og er klar for sin aller første konsert i Hamar kulturhus. 

Fay til Kulturhuset: Live-favoritten Fay Wildhagen kommer til Hamar kulturhus 3. april 2024. Foto: Johanna Sirning

 

Det koker i Hamar kulturhus for tida. Forrige uke ble Aurora lansert som headliner for neste års jubileumsprogram - #HamarKulturhus10år. Artister og navn som KORK, Gurls & Trondheim Jazzorkester, Tingenes Tilstand, Kaveh Rashidi, Vidar Magnussens «Jungelboken», Zahid Ali, Riksteaterets «Bonnie & Clyde» og årets Nyttårskonsert er allerede lansert for våren og ligger ute for salg.   

Nå slippes nyheten om at Fay Wildhagen og Odd René Andersen også kommer til Kulturhuset i 2024 - og billetter legges ut for salg på torsdag. 

For første gang i Hamar kulturhus
Det er mange som gleder seg til å se Fay Wildhagen på scenen igjen. Live-favoritten hadde sin siste konsert i Nidarosdomen Trondheim, og den solgte ut på en dag. Det florerte av topp terningkast dagen derpå, og var en perfekt forsmak på det som kommer. Nå er nemlig Fay ute med nytt album og klar for Norgesturné med konsert Hamar kulturhus – for aller første gang – onsdag 3. april 2024 i Kirsten Flagstad-salen

Billettsalget til Fay Wildhagen starter torsdag 16. november kl 09:00 på www.hamar-kulturhus.no. 

Deler seieren
Han blir omtalt som Norges beste soulartist, med en helt unik stemme, og en særegen evne til å kommunisere med og målbinde publikum. Gjennom hele Stjernekampsesongen har han vist oss at han fordyper seg i melodiene og gjør dem til sine egne- uansett sjanger. Nå skal Odd René Andersen – årets Stjernekamp-vinner - ut på veien for å dele av seg selv og den gjeve seieren, og kommer til Hamar kulturhus torsdag 23. mai. Billettsalget starter torsdag 16. november kl 10:00.


FAY WILDHAGEN
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: onsdag 3. april
Tid: kl 20:00
Fri alder

Billettsalget til Fay Wildhagen starter torsdag 16. november kl 09:00  på Hamar kulturhus sine nettsider

Odd René Andersen
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: torsdag 23. mai
Tid: kl 18:30

Billettsalget starter torsdag 16. november kl 10:00  på Hamar kulturhus sine nettsider.


 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere