Dumdum Boys til Hamar kulturhus

Nylige slapp rockeveteranene sin første utgivelse på to år. Fredag 19. november kommer Dumdum Boys til Kirsten Flagstad-salen og Hamar kulturhus.

En av de største: Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Foto: Agnete Brun

Billettsalget er allerede i gang og publikum kan sikre seg både ståplasser og sitteplasser i Kirsten Flagstad-salen denne kvelden. Og med fortsatt korona-restriksjoner legger Kulturhuset ut konserten med halv kapasitet, men håpet om å kunne åpne opp for enda flere publikummere innen midten av november er absolutt tilstede.

– Hadde ikke det vært fantastisk da!? Konsert med Dumdum Boys uten strenge krav til smittevern og avstandsrestriksjoner? Er det ikke det vi trenger nå? , spør programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

–  Vi krysser alt vi har for en konsertkveld gutta verdig – med fullt trøkk, spilleglede og et euforisk publikum.

Billetter til konserten finner du her

Del av folkesjela
Med 40 års rockemusikk i bagasjen er bandet dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet og trøkk når de står på scenen. Og, som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys.

Debutalbumet Blodig alvor kom i 1988, og året etter kom megahitten Splitter Pine som ble deres store gjennombrudd. Etter det har det blitt en rekke bejublede album og priser; som Spellemannspriser, Årets Spellemann, Heddapriser, Gammleng-priser, Sør-Trøndelag fylkeskommunes kulturpris og Alf Prøysens ærespris for å nevne noen.

Etter seks års platepause ga Dumdum Boys ut albumet Armer og bein høsten 2018. Løsøre som kom i 2019. Nå, to år etter, er de endelig aktuelle med den nye singelen, «Så som så», og publikum kan se frem til både nytt og godt brukt materiale når de kommer til Hamar kulturhus i november.

Billettsalget starter fredag 27. august kl. 09:00

Dumdum Boys