Søk

Dex Carrington åpner 5-års markeringen

Hamar kulturhus har gleden av å presentere den andre artisten til 5-års markeringen i mars 2019. Torsdag 14. mars kommer stand-up komiker Dex Carrington med sitt energifulle show «Dexcellent».

I løpet av de fire festivaldagene ser Hamar kulturhus fremover med et variert og innovativt programinnhold, samtidig tas det et tilbakeblikk på hvordan de første fem årene har vært. Her får publikum oppleve mye for mange med gratisopplevelser, billetterte enkeltarrangement og festivalpass på enkelte dager. Gjennom de fire dagene programmeres huset med forskjellige temaer som spenner seg fra stand-up og dans, til stemningsfulle og eksotiske arrangement med drøssevis av valgmuligheter.   

Stand-up komiker Dex Carrington er kanskje best kjent fra sitt reiseshow "Dexpedition" på MTV som ble sendt i hele 20 land. Han er basert i Norge, men har gjort stand-up over hele verden, inkludert USA og Hong Kong. 

I tillegg til sine miniserier og stand-up har Dex Carrington spilte hovedrollen i dokumentasjonen "Dextape", som ble utgitt i 2015, "Dex Gumball", og spilte i den utrolig populære snowboardfilmen "Horgasm".

Programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen
-  Hold barna hjemme og løsne beltespenna. Det er duket for en hysterisk aften på åpningsdagen den 14. mars. En herlig blanding av humor, energi og speed.

 

Hold deg oppdatert:

Som nyhetsbrevmottaker får du informasjon om hvilke artister og arrangementer som lanseres til festivaldagene først. Meld deg på nyhetsbrevet her: http://bit.ly/2Fuwdh1

 

Dette arrangementet har ingen aldersgrense, men det anbefales følge for yngre.

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere