Søk

Dette blir et forrykende show!

Vår egen oppsetning av Grease musikalen har premiere 27. april. - Fantastisk moro å være med på, sier ungdommene i ensemblet.

Hamar Kulturhus og PS:Prosjekter står bak produksjonen av den verdensberømte musikalen Grease, som har premiere 27. april.

En herlig gjeng med gutter og jenter fra hele regionen øver nå på sangtekster, replikker, koreografi og dansetrinn. Og ikke minst; de prøver kostymer og styler hår for å skape den velkjente 50-tallsstilen fra Grease-universet.

Profesjonelle hovedrolleinnhavere
Hovedrollene som Sandy Dombrowski og Danny Zuko skal spilles av Ane Eikemo (29) og Håvard Henrikssen (24). Ane Eikemo kommer opprinnelig fra Lillehammer, og er bosatt i Oslo. Håvard Henriksen er fra Sandefjord. Begge er utdannet i musikkteater ved Høyskolen i Kristiania og har hatt roller i kjente teateroppsetninger.

Premiere 27. april
Musikal er en sjanger som alltid er populær. Fengende musikk, show og sterke følelser gjør at musikaler går rett inn i folks hjerter. Så vi forventer på fulle hus når det blir premiere 27. april, og tre påfølgende forestillinger. 

Også blant profesjonelle artister er det populært å delta i musikaloppsetninger. Det merket vi godt når hele 83 profesjonelle artister deltok på audition i Hamar i høst!

Enda er det mange uker med øving og terping igjen, men alle i ensemblet seg stort til å få vise denne fargerike historien på scenen. Det skjer i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus. 

Kunstnerisk ledelse
Regi: Janne Langaas
Regiassistent og koreografi: Hanna Eikli
Koreografi: Emilie Fuglestad
Kostymer: Sylvia Denais
Lysdesigner: Kenneth Tangen
Musikalsk ansvarlig: Frode Berntzen 
Teknisk produsent: Jan Terje Walmann            
Kunstnerisk produsent: Therese Slob

Sikre deg billett nå!

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere