Blood Sweat & Tears til Anjazz og Kulturhuset

AnJazz og Hamar kuturhus flyr inn Amerikas beste studiomusikere til en forrykende avslutning på årets jazzfestival.

De har hatt stor suksess med å blande rock, blues, popmusikk, horn-arrangementer og jazz-improvisasjoner sammen til en form for jazzrock. Nå tar Blood, Sweat & Tears, med vokalisten Bo Bice i spissen, med seg bandets arv inn til Hamar kulturhus og AnJazz og gjenskaper legendariske hits som gjorde bandet berømt på 70-tallet.

Publikum kan se frem til entusiastisk hornrekke-dominerte låter som «Spinning Wheel», «And When I Die» og «You Made Me So Very Happy» når Blood, Sweat & Tears avslutter årets AnJazz i Kirsten Flagstad-salen lørdag 11. mai.

Konserten i Hamar er bandets eneste i Norge denne våren.

Billettsalget til konserten starter fredag 22. februar kl 09:00 på Hamar kulturhus sine nettsider

Hamar Kulturhus
Torggata 100