Søk

Bjørn Tomren til Hamar kulturhus

I høst har han imponert hele Norge med sitt unike uttrykk og sin enestående formidlingsevne i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Lørdag 19. mars kommer Bjørn Tomren til Hamar kulturhus. 

Tomren har i løpet av kort tid rukket å bli folkeeie, og har blitt omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene».

Artisten, låtskriveren og komikeren fra Tomrefjorden er også kjent fra den notoriske jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine, som blant annet har varmet opp for a-ha og blitt stjerner i dokumentarfilmen om seg selv «Kunsten å jodle». 

I 2019 ga Bjørn ut sitt første album, «Bad Science Fiction» til overveldende kritikker. Avisen Bergens Tidende karakteriserte platen som «så mørk at man kan drukne i den». Tomren selv kaller det dystopisk sci-fi country som du kan lytte til i bakrus. 

Som vinner av årets Stjernekamp fikk han vist seg som en av landets mest allsidige musikere, og Tomrens musikalske rekkevidde spenner seg fra americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protest musikk. 

Til våren legger han ut på en omfattende turné gjennom landet og lørdag 19. mars står han endelig på scenen i Kirsten Flagstad-salen og Hamar kulturhus. 

Billetter til konsert er ut for salg på www.hamar-kulturhus.no

 

Bjørn Tomren - 90 minutter du aldri får igjen
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 19. mars
Tid: kl 19:00

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere