Bjørn Eidsvåg gleder seg til å møte publikum.

I høst tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter, og gleder seg til å møte publikum igjen i Hamar kulturhus.

De siste årene har Eidsvåg spilt teaterforestillingen "Etterlyst: Jesus" på scener over hele landet. Han har fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Hamar kulturhus for å spille solokonsert.

«Jeg ser stort frem til å innta Hamar kulturhus. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg

Billetter finner du her: Bjørn Eidsvåg 18. november

Bjørn Eidsvåg / Kirsten Flagstad-salen / onsdag 18. november / Kl 19:00 / Varighet: 75 min

Foto: Sara Angelica Spilling