Anne-Marie Giørtz trio til Kulturhuset

Anne-Marie Giørtz trio til Hamar kulturhus med frodig og tilbakelent konsert i Lydhør-serien 02.mars.2019.

Anne-Marie Giørtz har med sin allsidige vokal bemerket seg i Norsk musikk siden åttitallet og er et kjent navn for mange. Det var i 2008 hun startet Anne-Marie Giørtz trio sammen med gitaristen Eivind Aarset og trommeslageren Peter Baden. Allerede i 2009 ga trioen ut sin første CD “På egne vegne” og i februar 2016 kom oppfølgeren ”Capital Punishment for Cars”.

Det var en plate som Dagbladet omtaler som "En frodig, tilbakelent og inntrengende plate, til tider singlende, andre ganger dundrende slagkraftig. Anne-Marie Giørtz lar ordene slippe til, mot en vegg av tid- og stedløse lydkulisser. Jazz beveger seg langs endeløse veier“.

Gitaristen Eivind Aarset har spilt med Anne- Marie Giørtz helt siden tidlig åttitallet. Han har gjennom sitt eget band og i samarbeid med bl. a Jan Bang, Arve Henriksen, Nils Petter Molvær og Bugge Wesseltoft, vært en pådriver for den elektronisk inspirerte jazzen i Norge. Han benyttes svært flittig av diverse utenlandske musikere i ulike prosjekter som bl.a Jon Hassel, Dhafer Youssef, Tigran Hamsyan, Sly & Robbie, Andy Sheppard for å nevne noen.

Trommeslager og perkusjonist Peter Baden er en svært allsidig musiker. Han har arbeidet med bl.a  Mari Boine, Thea Hjelmeland, Anneli Drecker, Marylin Mazur for å nevne noen. I tillegg har han gjort en lang rekke sceniske produksjoner. Bl.a. “Rytmer fra Verdensrommet”.

Lydhør – en konsertserie som gir deg lavmælte, stemningsfulle og neddempede musikkopplevelser, tett på artistene i Multisal Pauline Hall. Her har vi cafébord og stearinlys, og du kan nyte et glass fra Cafe Valuta.

Lørdag 02.mars fremfører trioen låter fra sin siste CD og litt til.

Anne-Marie Giørtz trio
Sted: Multisal Pauline Hall, Hamar Kulturhus
Dato: 02.mars.2019
Tid: 21.00

Mer informasjon og billetter finner du her.

Hamar Kulturhus
Torggata 100