Søk

2000 «førjulsbilletter» allerede solgt

«Nøtteknekkeren i Melkeveien», «Natt i Nisseland» og «No e DDE jul igjen» er snart utsolgt. Christmas with Nordic Tenors nærmer seg få billetter og julekonsertene med Helene Bøksle og Oslo Gospel Choir er halvsolgt. Det blir folksomt i Hamar kulturhus i desember, og det er fortsatt mer julestemning å hente.

Skal en tro billettsalget i desember i Hamar kulturhus er det ikke lenge igjen til jul. Men til tross for 2000 solgte billetter til førjulsprogrammet har vi bare nådd starten av oktober. 

─ Billettene til våre førjulsopplevelser flyr unna. «Nøtteknekkeren i Melkeveien», som vi la ut for salg i slutten av forrige uke, har per nå bare 30 ledige billetter igjen, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen, som er stolt og glad over mottagelsen av Kulturhusets nyskapende juleballett og storsatsing i førjulstiden.
  
Og slik fortsetter det. Familieforestillingen «Natt i Nisseland» har 20 ledige seter. DDE’s julekonsert «No e DDE jul igjen» har kun 18 ledige billetter. Julekonsertene med Helene Bøksle og Oslo Gospel Choir, samt den fartsfylte familieforestillingen «Rasmus og verdens beste jul» har solgt ut halve salen, og konserten «Christmas with Nordic Tenors» nærmer seg få billetter.  

─ Det er gledelig å se at så mange ønsker å finne julestemninga i Kulturhuset, sier Ryen, som nå møter trøkket fra publikum med å avsløre enda flere førjulsopplevelser. 

Ekstrakonsert med DDE
Det blir blant annet ekstrakonsert med DDE og deres julekonsert «No e DDE jul igjen». Norges mest folkekjære band lover stemningsfull julemusikk, lun humor og ord til ettertanke når de besøker Kirsten Flagstad-salen søndag 8. oktober med nå to konserter. Her vil lokale kor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken, når karene inviterer til ei trivelig og nær førjulsstund. Billettene er lagt ut for salg på Hamar kulturhus sine nettsider. 

Publikum får også gjensyn med «Julelørdag i Kulturhuset», som gjennom fire lørdager i advent inviterer til gratis førjulshygge for hele familien. Det blir som vanlig verksteder, nissemøter, julekonserter, pepperkaker, gløgg og mye mer. Mer informasjon om Julelørdag i Kulturhuset legges ut på Kulturhusets nettside i november. 

Sist men ikke minst, kan Ryen avsløre at Kulturhuset jobber med muligheten for flere ekstraforestillinger.

─ Vi kan ikke avsløre stort mer akkurat nå, men vi oppfordrer publikum til å følge med i tiden fremover.  

 

Christmas with Nordic Tenors
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: tirsdag 26. november
Tid: kl 19:00

Rasmus og verdens beste jul
Sted: Multisal Pauline Hall
Dato: lørdag 30. november
Tid: kl 15:00

Julekonsert med Helene Bøksle
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 30. november
Tid: kl 18:00

Natt i Nisseland
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 7. desember
Tid: kl 14:00

No e DDE jul igjen
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: søndag 8. desember
Tid: kl 18:00 (få billetter) & kl 20:30 (ekstrakonsert)

Nøtteknekkeren i Melkeveien
Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 14. desember
Tid: kl 18:00 

Oslo Gospel Choir
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: søndag 22. desember
Tid: kl 19:30

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere