Multisal Pauline Hall
Lørdag, 7. november 2020
13:30-14:10
3 år
Passer for barn fra 3 år. Gratisbilletter finner du på våre nettsider, eller du henvender deg i kiosken til Hamar kino. Det er begrenset med plasser, og kun 1 voksen pr. barn.

Visesangeren Julie Willumsen tar med barna på jakt i ei skattekiste full av gamle viser.

Velkommen til Lørdagsbarn - serien som gir de minste store og små kulturopplevelser helt gratis! 

Denne lørdagen har Julie Willumsen, som de siste årene har turnert landet rundt med egne viser og gitt ut tre album, har samlet sammen sine favorittviser fra egen barndom som hun synes vi bør synge mer.

I Skattekista finnes alt fra gamle folkeviser via viser av blant andre Alf Prøysen og Torbjørn Egner. Det er viser av Jack Berntsen, May-Britt Andersen og Øystein Sunde, og det er viser som Julie har skrevet selv basert på Regine Normanns eventyr.

Barna får åpne kista og trekke opp et bilde som illustrerer hvilken vise som skal fremføres, og er dermed med på å bestemme konsertens repertoar. Før hver vise fremføres, ser Julie og barna bildet og snakker om hva de tror den handler om, og Julie forteller litt om komponisten. På flere av visene er barna med på å synge, spille og bevege seg.

 

VIKTIG INFORMASJON
Dersom det skulle bli behov for smittesporing, må vi ha kontakinformasjon til de som har deltatt på arrangementet. Derfor må alle løse billett selv om arrangmenet er gratis. 

Gratisbilletter blir tilgjengelige lørdag 24. oktober - altså to uker før forestilling. Grunnet begrenset med plasser er det kun én voksen per barn. 

Du finner gratisbilletter ved å trykke på "Kjøp billett" eller ved å henvende deg i kiosken hos Hamar kino. 

 

Arrangør: Hamar bibliotek