Multisal Pauline Hall
Lørdag, 11. november 2023
13:00-13:30
Forestillingen er gratis, men du må hente ut gratisbillett!

Gled deg til sirkus og eventyr med rockeringer, balansekunst og trylling, og om virvelvinden som brakte Gulli til Norge.

Gulli ble tatt av virvelvinden i Urumqi og ført til Norge. Beskyttet av rockeringene kunne hun reise gjennom luften uten å bli skadet eller falle ned, og fly som en sky gjennom luften.

Hun ble forfulgt i Urumqi av noen skumle menn som ville ta fra henne den indre flammen. Hun støtte på virvelvinden, som ville hjelpe henne til å kunne finne et trygt og godt sted hvor hun og rockeringene hennes kunne være.

Eventyret spinnes rundt Gulli’s reise fra Urumqi til Norge, som hun forteller barna i enkle setninger selv, og som tilbake-spilles over høyttaler med en norsk fortellerstemme. Virvelvinden har noen kriterier for å ta henne med, og barna må hjelpe henne med å få til det han ber om, før hun kan bli med på reisen til Norge.

Gulli arbeider med balansekunst, trylling, og opp mot 50 rockeringer samtidig i denne forestillingen.

 

Passer for barn fra 4 år

 

Lørdagsbarn er den populære serien som gir barna store og små kulturopplevelser helt gratis i Multisal Pauline Hall!

Selv om Lørdagsbarn er gratis trenger du å hente ut billett. Det gjør du enkelt her på våre nettsider, eller ved å besøke vår billettautomat eller betjente skranke i Foajé. Skranken er åpen fra 4. september. mandager - torsdager kl 11-15.