Multisal Pauline Hall
Lørdag, 5. november 2022
13:30-14:00
Passer best for . Billetter er tilgjengelig fra lørdag 22. oktober kl 10.00.

Av Rudolf Kipling. Med Teater Grimsborken.

I riktig gode gamle dager hadde elefanten ingen snabel. Den hadde bare en klosset klump av en nese, ikke større enn en støvel, som den kunne vrikke litt fram og tilbake med.

Men så var det en elefantunge som var så full av umettelig nysgjerrighet. Han stilte spørsmål om alt han så eller hørte eller følte eller luktet eller smakte på, men i stedet for svar, fikk han bare deng for sin umettelige nysgjerrighet.

Så en vakker dag kom elefantungen med et splitter nytt spørsmål som han aldri hadde spurt om før: «Hva spiser krokodillen til middag?» 

For å stille sin umettelige nysgjerrighet må elefantungen legge ut på en reise, tvers over Afrika, til den grandiose, grågrønne, grumsete Limpopo-elven. For der på elvebredden venter svaret. Elefantungen (originaltittel: The Elephant´s Child») er skrevet av Rudyard Kipling, og ble utgitt i 1900. 

Teater Grimsborken ble startet av Peder Opstad i 1998, og har siden den gang produsert over 20 teaterforestillinger; de fleste for barn og unge. Tidligere har de blant annet gjort co-produksjoner med Teater Innlandet ("Vesleblakken" og "Et juleeventyr").

Forestillingen er støttet av Unge Viken Teater.

Passer for barn fra 4 år.

Varighet: 30 minutter

Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis.