Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 17. november 2022
18:00-19:00

Kjendislegen Kaveh Rashidi, fra «Hva feiler det deg?» på NRK, Helsekontrollen på TV 2 og «Alle mot alle» på TVNorge, ble nylig tildelt Skamløsprisen for sitt arbeid for å snakke mer åpent om seksuell helse. Tidligere i år ble han utropt til «Årets allmennlege» av Legeforeningen.17. november kommer han til Hamar!

Bestselgende forfatter og fastlege Kaveh Rashidi skrev den kritikerroste boka "Kanskje du er frisk?" som tar et oppgjør med alt det unødvendige vi gjør for helsa vår. Boka fikk terningkast 5 i Dagbladet.

Nordmenn har jo aldri vært friskere, likevel bruker vi mer tid og penger enn noen gang på å bli enda sunnere. Kaveh går nærmere inn på dette paradokset og forklarer forskjellen på god medisin og humbug. Fra kosthold og trening, til medisiner fra legen, eller naturlige kosttilskudd. For ikke å snakke om alt vi unngår for helsas skyld - en dag er det rødt kjøtt og poteter som er farlig, den neste er det strålingen fra høyspentmaster.

Blir vi egentlig friskere av å følge alle rådene? Media, blogger, reklame og Google bombarderer oss med helseinformasjon. Alternativ medisin tjener milliarder på vår frykt og dårlige samvittighet. Kaveh Rashidi skal lære deg å skille de gode rådene fra de dårlige.

 

Foto: Kristoffer Myhre