Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 30. november 2019
18:00-19:20

Opplev en magisk julekonsert med Helene Bøksle - en av landets største artister som hvert år trekker tusenvis av publikummere til sine julekonserter. Konserten har fått navnet “Det hev ei rose sprunge” - basert på Helenes kritikerroste juleplate.

I år markerer Helene 10-års jubileum for sin juleturné, og med flere av landets beste musikere med seg på scenen kan publikum også i år vente seg en helt unik førjulskonsert.     

På utvalgte steder vil Helene synge med lokale barnekor – og sammen skaper de en magisk konsertopplevelse som vil sitte i kroppen lenge etterpå. 


Sagt om julekonserten til Helene: 

“En av landets vakreste sangstjerner"

(6) Drammens Tidende 


“En gyllen halvannen time”

(6) Fædrelandsvennen


“Nesten overjordisk”

Trønderavisa 


“Helt magisk”

Sarpsborg Arbeiderblad


"En fortryllende førjulspakke"

Telemarksavisa

 

På scenen:
Helene Bøksle (vokal)
Sindre Hotvedt (piano) 
Markus Lillehaug Johnsen (gitar)  
Jonas Kilmork Vemøy (perkusjon/trompet)

 

Om Helene Bøksle: 

Helene Bøksle er en av landets store sangstjerner, og hennes juleturné er blant de mest populære i landet. Hun har gitt ut åtte soloalbum; Elverhøy (2006), Morild (2008), juleplaten
Det hev ei rose sprunge (2009), Svalbard (2013) barneplaten God natt, min skatt (2014), 
viseplaten Sanger fra vår ø (2016), Ved havet (2017), The Blue Wave (2018) - og nyinnspilling av barneplaten God natt, min skatt (2019). Helene har i tillegg bidratt på en rekke andre innspillinger som gjestesolist, deriblant på Kurt Nilsens juleplate. Helenes var også vært med å skape filmmusikken til den norske filmen Birkebeinerne sammen med komponist Gaute Storaas. Helene synger også på musikken til online-spillet «Age of Conan» som har vunnet en rekke internasjonale priser for beste vokal.   

 

Julebord på Café Valuta

Ta med en god venn, kjæresten, mamma eller kollegaene på en helaften i kulturhuset. Med billetten i hånd får du i forkant av konserten en 2-retters middag på Café Valuta til kun kr. 449,- eller en 3-retters middag for kr. 549,-  

NB! Husk å reservere bord i god tid!