Klubbscene Rolf Jacobsen
Lørdag, 30. november 2019

Bluesduoen Electric Rail Express skriver sine egne låter basert på trommer og gitar. De er hardtslående og energiske, og leverer bluesrock med driv og trøkk. Det er et røft lydbilde med suggerende groove og kraftfull vokal som fenger fra første tone.

Dette er beskrivelsen av Electric Rail Express da de spilte på Terningåa Ølfestival i Elverum:

- "Det er fristende å begi seg utpå klisjeen om at det er et hamrende godstog i ekspressfart som treffer deg i solar plexus, MEN denne beskrivelsen passer godt på denne duoen! I motsetning til hva man skulle tro når man hører musikken, består bandet av kun to mann som skaper et meget tight og drivende lydbilde med kun gitar og trommer! Anbefaler disse fantastiske musikerne på det varmeste! Vi er utrolig takknemlige for at de ville spille på festivalen vår igjen og håper det ikke var siste gang!” -Terningåa Ølfestival (Elverum) 2019.

Med seg på releasekonserten har de Glenn Gran & Lo-Fi.