Teater Innlandet scene
Torsdag, 10. desember 2020

Hellbillies i ny drakt

Hellbillies har gjennom flere tiår begeistret oss med frodige beskrivelser av den norske folkesjelen, vanlige folk og kjente omgivelser. Om motbakker og hjertesorg, håp og drømmer. Med sine enkle og jordnære strofer fylt av kjærlighet til det hverdagslige, treffer tekstene oss. De berører, gir oss innsikt i eget liv og et spark i sjelen.

Med utgangspunkt i et utvalg Hellbillies-låter har Sandra Kolstad arrangert et spennende musikalsk landskap for disse innsiktsfulle historiene, satt sammen og regissert av Frank Kjosås. Fem skuespillere med band vil gi deg musikkteater på sitt beste når Teater Innlandet med dette feirer 10 år som Innlandets eget regionteater!

_ Og når dyna varmar kring oss båe to
   i mørke natta
   ska eg kviske i øyra ditt og svara på
   koffår du æ den finast eg veit

På scenen: Anne Guri Tvedt, Sunniva Du Mond Nordal, Stian Isaksen, John Nyutstumo, Tom Styve og Sandra Kolstad med band

Regi: Frank Kjosås | Musikalsk ansvarlig: Sandra Kolstad | Scenografi: Gjermund Andresen

JULETILBUD: -30% på ordinærpris fra 18. november til 31. desember!

Forestillingsdatoer:
November 2020: 4 - 5 - 6 - 7 - 8.
Desember 2020: 10 - 11 - 12 - 13 - 27 - 28 - 29.
Februar 2021:       7 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14.