Kirsten Flagstad-salen
Onsdag, 18. november 2020
19:00-20:15
Det selges unummererte sitteplasser. Publikum henvises til to og to seter med to blokkerte seter mellom disse. Dette er i hht gjeldende avstandsanbefalinger pga korona.

I høst tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter til Hamar.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen "Etterlyst: Jesus" på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Hamar  kulturhus for å spille solokonsert.

«Jeg ser stort frem til å innta Hamar kulturhus. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.


Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.  

Foto: Sara Angelica Spilling