Galleri Hamar kulturhus
Lørdag, 25. mars 2023
13:00-14:00

Opplev matiné-forestillingen “Trippel Bill” laget for Galleriet i Hamar kulturhus. Kunstnerkollektivet NestenUtsolgt viser tre danseverk som inviterer publikum til en reise gjennom rommet, og inn i hver av kunstnernes særegne univers.

På en helt ok lørdag formiddag forente tre misforståtte dansekunstnere seg for å snakkes over en dobbel Dirty chai på havre. Langt om lenge ble beslutninger tatt. NestenUtsolgt var etablert. Kollektivet består av dansekunstnere Astrid Johanne Ødegård, Elisabeth Ludwig og Tuva Ring. 

Utstillingen “Transformasjon” - en rekke håndbroderte fotografier av Erlend Helling Larsen og Peter Lukas henger i Galleriet. Forestillingen er skapt uavhengig av utstillingen. Likevel kan den tilføye en ny dimensjon med mulige tolkninger og tilfeldige møter sett i sammenheng med dansen.


På Display - Watching people think” - Av koreograf Tuva Ring
Virkelighetsoppfattelsen er revet vekk, som et teppe vi sto på. Den nye tilværelsen harselerer med persepsjonen om egen karakter. Shit. Som konsekvens flyter vi gravitasjonsløst uten en vedvarende peiling. Defragmentert og surrealistisk. 


“Fremkalling” - Av koreograf Astrid Johanne Ødegård
Lukker du noen gang øynene, visualiserer og føler tidligere scenarioer så sterkt at det nesten oppleves på nytt? Individet er en kompleks kreatur, farget av fortidens fortellinger. 

Mens tiden går og går, lagres opplevelser og øyeblikk i minnet til hver og en av oss.
Vi gir slipp, vi holder fast, og vi venter på noe som aldri kommer tilbake. 

Hvilke avtrykk etterlater vi?


“Dødvinkel” - Av koreograf Elisabeth Ludwig
Tre karakterer på et forlatt sted. Sammen, men hver for seg.

Et sted mellom virkelighet og fantasi møtes deres verdener, den indre og den ytre. Kolliderer, smelter sammen, glir forbi. Styres de av fremmede krefter, hverandre, eller mest seg selv? Evner de å se hverandre? Er de der, når ingen ser på dem? For egentlig er det jo bare skaperen som har funnet på alt dette.