Klubbscene Rolf Jacobsen
Onsdag, 14. april 2021
19:00-20:00
Foredraget avlyses.

Et foredrag med Tore Rem om Olavs liv fra fødselen og fram til andre verdenskrigs utbrudd.

Pga dagens restriskjoner og smittevernhensyn avlysese foredraget.
 

Kong Olavs liv inneholder et fascinerende spenn av tider og begivenheter. Fra han ankom Oslo som to år gammel utlending i 1905, til han endte opp som et slags symbol på det moderne Norge, som folkekjær bestefar i velferdsstaten. Hvordan skal vi forstå denne lange reise, fra den lille engelskpråklige gutten oppstaset i sine prinsegevanter til den eldre nordmannen i anorakk på trikken?

I fjorårets kritikerroste "Kong Olav V. Den fremmede", første bind i den store biografien om det tjuende århundrets mest populære nordmann, forteller Tore Rem om Olavs liv fra fødselen og fram til andre verdenskrigs utbrudd. I dette foredraget vil Rem gjennom ord og bilder belyse kronprins Olavs eksotiske oppvekst, hans spesielle utfordringer og noen av de avgjørende begivenhetene i den første delen av livet hans.

 

Arrangør: Hamar bibliotek

---------------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar intill videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.