Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 13. juni 2021
Forestillingen er avlyst.

Opplev et magisk sammensurium av ekstremsport, komedie og kunst, når et av Danmarks mest spektakulære og severdige dansekompani, DON GNU, setter alt på et brett!

Hovedpersonen er et gigantisk halvt tonn tungt roterende balansebrett. Et kunstverk i seg selv - men også en kraftfull og poetisk visualisering av de menneskelige relasjoner.

Med live-musikk, ville stunts og danserne balanserende på et gigantisk balansebrett oppstår magien, og fortellingen om makt, balanse og ubalanse mellem mennesker. Den åpne himmel, bakende sol og sydens hverdagskaos møter de velstrukturerte, kjølige nordiske nyanser, som danner rammen om et levende liv i Skandinavia, i en nervepirrende balanseakt mellom det skjeve og det regelrette, mellom orden og kaos - og mellom mennesket og dets mange forskjellige kulturer.

En poetisk, fysisk og musikalsk fortelling som minner oss om at vi ikke kan bevege oss - uten at vår adferd påvirker andre.

Sagt om forestillingen:
★★★★★★
"..et festfyrværkeri af en danseforestilling" - Aarhus Stiftstidende

★★★★★★
"..en utrolig kraftfuld oplevelse" - Den4væg

"..det er dans, gøgl og humor i en genial blanding. DON GNU rocker!" - Weekendavisen

★★★★
"DON GNU som står bag forestillingen, har altid været gode til at få mig til at grine, og denne forestilling er ingen undtagelse." - 5 stjerner

CREDITS:
HUMAN IN BALANCE er utviklet som en del av European Capital of Culture 2017 - i samarbeid med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

Performance & koreografi:

Evi Karsera (Cypern) / Alexia Nicolaou (Cypern) / Petras Lisauskas (Lithauen) / Frederik Pors Jakobsen (Danmark)

Regissør & koreografi: Jannik Elkær
Med-regissør: Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Video, lys & dramaturgi: Christoffer Brekne
Komponering, musikk & lyd: Alice Carreri
Dramaturgisk konsulent: Bjørn Brinch
Produsent: Sigrid Aakvik
PR: Malene Cathrine Pedersen

Takk til Mikkel Petterson, Marianne Meyer, Sten Baadsgaard og Peer Mariboe

-----------------------------------------------------------------

DON GNU kommer fra Danmark. Pga usikkerhet vedr. innreisemuligheter i begynnelsen av juni, velger vi å avlyse forestillingen. Vi håper å se dem i Hamar på et senere tidspunkt.

Refusjon av billetter:
Har du kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det vil gå 2 – 5 dager før pengene er tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det hende pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekortet bli tilbakeført til kortet. Når billettene faktisk er slettet vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket bankkort som var benyttet til kjøpet og evt gavekort-info. Utløpsdato på gavekort blir automatisk forlenget med ett år fra refunderingsdato.

Har du kjøpt billetter disk hos Hamar kino, ta kontakt på tlf. 62561850.