Klubbscene Rolf Jacobsen
Lørdag, 7. mars 2020
Passer best for barn fra 4 år. Gratisbilletter hentes i biblioteket fra 29. februar. Begrenset antall, så her gjelder "førstemann til mølla" prinsippet.

Ronja, Pippi, Emil, Madikken og brødrene Løvehjerte. Alle, både barn og voksne, vet hvem de er – mange tiår etter at bøkene om dem ble skrevet.

Bli med på en hyllest til de uforglemmelige karakterene i Astrid Lindgrens univers! Vi får høre utdrag fra Lindgrens fortellinger og mange av sangene.

Camilla Susann Haug, Eldrid Johansen og Karianne Kjærnes har laget arrangementene, synger acapella, og komper seg selv med diverse instrumenter (melodika, blokkfløyte, vaskebrett og gitar). Det er lagt vekt på å bevare det enkle og autentiske i uttrykket. Barna inviteres med på enkelte sanger.

«Hujedamej» ble nominert til Gullsekken 2013, Den kulturelle skolesekkens egen pris for beste produksjon. Der ble det sagt at produksjonen treffer hodet og hjertet, uansett alder.

Arrangementet er gratis og gratisbilletter kan hentes i biblioteket fra 29. februar. Der gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Arrangør: Hamar bibliotek i samarbeid med Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene

Arrangementet er en del av Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene. Informasjon om festivalen og det øvrige festivalprogrammet: nordiskpoesifestival.no/