Multisal Pauline Hall
Fredag, 8. Mars 2019

Artist og låtskriver Hilde Louise Asbjørnsen gjester Hamar kulturhus med singel-slipp!

Hilde Louise er jazzsanger, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som har resultert i 10 - snart 11 solo-album. Denne konserten markerer lanseringen av singellåten «Red lips» fra det kommende albumet.

Asbjørnsen er blitt sammenlignet med Billie Holiday, Marilyn Monroe og Edith Piaf og er beskrevet like mye som musiker og poet, som historieforteller. Denne kvelden vil hun presentere en miks av sine siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra. Det loves også noen smakebiter fra det kommende albumet, utover singellåten «Red lips».

Hilde Louise Orchestra består av Hilde Louise Asbjørnsen på vokal, Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Svein Erik Martinsen på gitar og Hermund Nygård på trommer.

Dette er hva pressen skiver:

"Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Dont´t Stay for Breakfast» er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadway og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden." – Tor Hammerø, For de Jazz

"Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester." – Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for Breakfast»

"Det er swingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott."– Hamar Arbeiderblad om «Don´t Stay for Breakfast»

"Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier". – Aftenposten om «Månesjuk»