Teater Innlandet scene
Tirsdag, 3. mars 2020
18:00-19:00

Askeladden og Prinsessen i Trollfjellet er en ny barne- og familieforestilling på Teater Manu. Forestillingen er fritt basert på norske folkeeventyr, og mange av de kjente og kjære skikkelsene fra eventyrene er med.

Askeladden og Prinsessen i Trollfjellet er en ny barne- og familieforestilling på Teater Manu. Forestillingen er fritt basert på norske folkeeventyr, og mange av de kjente og kjære skikkelsene fra eventyrene er med.   Askeladden drar ut på en farefull reise til Trollfjellet for å redde Prinsessen. Han må bruke alle sine gode egenskaper på å finne veien dit og på å overmanne det store trollet. Men dessverre har han også en bror som følger etter og vil lure Askeladden. Og trollet vil absolutt ikke gi fra seg Prinsessen. Det blir spennende å følge med på alle utforingene Askeladden får underveis – vil han klare det?

Askeladden og Prinsessen i Trollfjellet er en magisk familieforestilling med visuelle og effektfulle kostymer, som vil bidra til å gjøre budskapet tilgjengelig for alle, både døve og hørende!   Velkommen til vårt lille eventyrrike.


Gjestespill fra Teater Manu / Av Tine Thomassen - fritt etter norske folkeeventyr.


Kunstnerisk team:
Instruktør/stemmeskuespiller: Bentein Baardson / Scenograf/kostymedesign: Ingeborg Kvamme / Språkkonsulent:     Sølvi Zuckermann / Maske/parykk: Helena Andersson / Lysdesign: Martin Myrvold / Lyddesign: Erik Hedin

Skuespillere/roller:
Anne-Sofie (Fie) Sennels - Prinsessen/Harepus / Ronny Patrick Jacobsen - Kongen/Trollet / Nikolai Wisny -          Askeladden / Ipek D. Mehlum: Dronning/Gammel kone/Harepus / Anne-Line Kirste: Haremor/Moren til Askeladden / Kennedy Wisny: SleipePer/Vakt/Trollmann