Hamar kulturhus
Fredag, 3. Mai 2019

Velkommen til TILT Grow åpent seminar om søknadsskriving, budsjettering og kommunikasjon

Velkommen til et åpent seminar der Panta Rei Danseteater, Dansens Hus og Teater Innlandet gir et kurs i søknadsskriving og budsjettering, kommunikasjon av dans med vekt på tekst, bilder og sosiale medier og markedsføring på turné.

Seminaret arrangeres av prosjektet TILT Grow av Panta Rei danseteater og Teater Innlandet i samarbeid med MOVE Dansefestival.  TILT Grow er et talentutviklingsprogram støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge, som i år har fokus på innlandet.

Vær forberedt på mye nyttig kunnskap, så ta med matpakke!
Påmelding senest 29. april til: thomas@pantareidanseteater.com
Max 30 deltakere - Første mann til mølla gjelder!

MOVE DANSEFESTIVAL Med stor bredde, - for store og små, gamle og unge, noe for alle og en hver. Workshops, seminarer, forestillinger og opptredner av både lokale, nasjonale og internasjonale dansere. Battle, pop-up-kunst og mye mer. Alt er gratis, med unntak av danseforestillingene «Gestr» av Frikar i Teater Innlandet scene, og kinoforestillingen «Pina».

Arrenaer under festivalen:
Hamar kulturhus / Teater Innlandet scene / Teater Innlandet prøvesal / Ps:Dance Studio / Kunstbanken / Bakgården på Larsen / Festiviteten Bar & Scene / Hamar Kino / Østre torg / Stortorget.

For fullt program, påmeldinger til workshops og mer informasjon:
#movedansefestival

Move dansefestival arrangeres i samarbeid med Hamar Kommune, Stange Kommune, Hedmark Fylkeskommune, Teater Innlandet, Hamar kulturhus, SIB DanceLab, Stoppested Verden, Hamar Kino, TILT, DansInn, Hamar Salsaklubb og Kunstbanken.